Het morele probleem met school

…  Als ik het over morele problemen heb bedoel ik niet dit soort religieuze “moraliteit”. Ik wil het hebben over logische problemen omtrent de vraag van goed en fout. Zoals ik in een vorig blog heb beschreven is ons huidige onderwijs systeem gebaseerd op gedwongen financiering en aanwezigheid onder dreiging van geweld. Gezien de enorme steun die dit systeem geniet in de wereld kunnen we stellen dat mensen blijkbaar geen of weinig problemen hebben met deze praktijken. Dit is opvallend want dezelfde acties die mensen goed vinden in het onderwijs verwerpen mensen volledig als fout, slecht en immoreel als het niet een overheids maar een particulier initiatief betreft. … Lees de hele Blog op:

Onderwijsvrijheid… is helaas ver te zoeken in Nederland.

Het morele probleem met school.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s