About

Graag deel ik op deze Blog verhalen en inzichten over het Sudbury-school perspectief op leren. Sudbury-onderwijs is een van de meest radikale vormen van vernieuwend onderwijs wat zich in ruim 45 jaar heeft bewezen als een waardig alternatief naast de vele andere vormen van onderwijs. Ik zal mijn best doen om met mijn geschreven blogs geen aanstoot te geven, echter zuiver te delen hoe ik aankijk tegen de ontwikkeling van kinderen in deze tijd.

Waarom de titel “Heb jij iets geleerd vandaag?” Omdat dit de vraag is die de meeste mensen bezig houdt als ze geconfronteerd worden met een Sudbury school. Omdat de meeste studenten deze vraag vaak krijgen vanuit hun omgeving, ouders, grootouders, buren, familie, vrienden. Omdat deze vraag op zichzelf een dieper inzicht vraagt wat ‘leren’ precies inhoudt. Omdat dit de vraag is die jij jezelf ook kan stellen als je deze site leest.

Advertenties

2 reacties op About

  1. Boudewijn Korsmit zegt:

    Spannend, dapper en hoopvol ik volg jullie graag en wens je veel succes toe!

  2. Yolanda zegt:

    Dank jewel dat je de moeite neemt de brug te slaan tussen oud en nieuw denken! Ik vind jullie heel dapper en wens alle kinderen, ouders en begeleiders heel veel geluk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s